Τρόπος Ζωής

Ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται ότι απείλησε να κλείσει μαθητές σε κλουβιά και να ξυρίσει το κεφάλι τους

Ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται από πρώην υπάλληλό του για ρατσισμό αλλά και παρενόχληση των μαθητών και των εργαζομένων στην Donda Academy.

Σε νέα μήνυση που κατατέθηκε πριν από δύο 24ωρα από τον Τρέβορ Φίλιπς, στο Λος Άντζελες, ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται για ομοφοβία, ρατσισμό και παρενόχληση τόσο των μαθητών όσο και των εργαζομένων του.

Πρώην υπάλληλος της Donda Academy περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε με αφεντικό τον διάσημο ράπερ.

«Από την αρχή της θητείας του Τρέβορ Φίλιπς, που εργαζόταν στη Yeezy και στη Donda Academy, έγινε αντιληπτό σε αυτόν και σε άλλους, ότι ο Κάνιε αντιμετώπιζε το “μαύρο” προσωπικό πολύ χειρότερα από τους “λευκούς” υπαλλήλους.

Ακόμα και όταν ήταν στο μάθημα, ο Κάνιε ούρλιαζε και επέκρινε τους “μαύρους” υπαλλήλους, ενώ ποτέ δεν ανέβαζε τον τόνο της φωνής του στους “λευκούς”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη μήνυση.

Η παραβατική συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ δε σταματάει εδώ.

Ο πρώην υπάλληλός του τον είχε δει να μιλάει με λόγια μίσους, να λέει ψέματα και να απειλεί την LGBTQ+ κοινότητα, αλλά και μαθητές, λέγοντάς τους πως θα τους ξυρίσει το κεφάλι και πως θα τους κλείσει σε κλουβί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Entertainment.

«Ο Κάνιε άρχισε να συζητά ανοιχτά πως του αρέσει να βγαίνει ραντεβού μόνο με λευκές γυναίκες. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε δύο παιδιά του σχολείου, τους είπε ότι ήθελε να ξυρίσουν το κεφάλι τους και ότι σκόπευε να βάλει φυλακή στο σχολείο και ότι θα μπορούσαν να κλειστούν σε κλουβιά. Το προσωπικό συνόδευσε τα παιδιά έξω από το δωμάτιο, προσπαθώντας να τους αποσπάσει την προσοχή», γράφεται σε άλλο σημείο της μήνυσης.

Ο Τρέβορ Φίλιπς προσλήφθηκε από τον Κάνιε Γουέστ το 2022 για να εργαστεί στη Yeezy – το αθλητικό brand του ράπερ – όμως μετά τα αντισημιτικά του σχόλια, η εταιρεία δέχτηκε οικονομικό πλήγμα. Έτσι, απορροφήθηκε στη Donda Academy του Κάνιε Γουέστ.

Επίσης, ο Τρέβορ Φίλιπς ισχυρίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ τον κακομεταχειριζόταν και τον εξευτέλιζε μπροστά στους άλλους υπαλλήλους.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν έλαβε ποτέ τα δεδουλευμένα του μετά το κλείσιμο της Donda Academy τον Αύγουστο του 2023.

Τότε, ο Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει πως θα την ξανανοίξει στο μέλλον.

To άρθρο Ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται ότι απείλησε να κλείσει μαθητές σε κλουβιά και να ξυρίσει το κεφάλι τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button