ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ εμφανίστηκε ασπρόμαυρα νύχια στην παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη του ΠΑΟΚ, με τον 24χρονο Αμερικανό μάλιστα να έχει βάψει τα νύχια των χεριών του στα χρώματα της νέας του ομάδας.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα είναι μέλος του συλλόγου, ενώ δεν δίστασε να βάψει τα νύχια των χεριών του ασπρόμαυρα.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ με θητεία στο ΝΒΑ θέλει να κάνει το restart στην καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί πλέον τη νέα του ομάδα.

Η συγκεκριμένη μεταγραφεί αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες της Ευρώπης, με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να δείχνει έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες γύρω από το όνομα του.

Αξίζει να σημειωθεί πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς και Κλίβελαντ Καβαλιέρς επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 77.

Όπως είναι λογικό από την παρουσίαση του στον ΠΑΟΚ, τα ασπρόμαυρα νύχια του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ξεχώρισαν και με το παραπάνω. 

To άρθρο Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ εμφανίστηκε ασπρόμαυρα νύχια στην παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button