Τρόπος Ζωής

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πλησίαζε από μόνος του φίλους μου – Galaksias Portal News

«Πολύ προσωπικοί μου φίλοι έρχονταν και  μου έλεγαν ότι έρχεται στο τραπέζι μας και μας πιάνει κουβέντα για μας γνωρίσει καλύτερα» τονίζει η Χριστίνα Δελλή.

Για την περίοδο που ήταν θαμώνας στο μαγαζί της και τον τρόπο που λειτουργούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε η Χριστίνα Δελλή στην Super Κατερίνα.

«Ερχόταν το 2009 στο ρεμπετάδικο που είχα. Από τα πρώτα εγκαίνια ερχόταν τακτικά σε αυτόν τον χώρο.

Παρουσίαζε ότι έκανε δημόσιες σχέσεις, management και προσπαθούσε να μου πει ότι “θέλω να αναλάβω αυτόν τον χώρο, είσαι σπουδαία και έχεις ένα υπέροχο μαγαζί”. Εμένα δεν μου ζήτησε χρήματα.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήθελε να δικτυωθεί με τον χώρο και εκτός από τον πελάτη θέλω να πάρω χρήματα από αυτό το μαγαζί. Εγώ αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα δεν είναι απλά» ανέφερε η Χριστίνα Δελλή.

 

«Πήγαινε από μόνος του αυθαίρετα και έπιανε κόσμο σαν να τους γνώριζε. Ήθελε να δώσει τέτοια εικόνα. Προσπαθούσε να πλησιάσει εμένα -και το καταλαβαίνω γιατί τους περισσότερους καλλιτέχνες θέλουν να μας πλησιάσουν.

Πολύ προσωπικοί μου φίλοι έρχονταν και  μου έλεγαν ότι “έρχεται στο τραπέζι μας και μας πιάνει κουβέντα για μας γνωρίσει καλύτερα”. Έβλεπα τα ρεζερβέ του, ήρθε πολλές φορές στο μαγαζί.

Ήταν οικείος με τον κόσμο. Αυτό το γαλαντόμος τον βοήθησε να φτάσει τα πράγματα και να γίνει ο “Άλλος Άνθρωπος” πρόσθεσε η Χριστίνα Δελλή.

To άρθρο Χριστίνα Δελλή: Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πλησίαζε από μόνος του φίλους μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button