ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε και φορτσάρει για Ολυμπιακό – Galaksias Portal News

Ένα ακόμα “όπλο” έχει από σήμερα (26.03.2024) ο Ματίας Αλμέιδα, στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακός. Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι ξανά διαθέσιμος.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο πρώτος από τους διεθνείς της ΑΕΚ που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο επιθετικός από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (26.03), ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης και από αύριο αναμένεται να… φορτσάρει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην “OPAP Arena”.

Θυμίζουμε ότι από την τις προπονήσεις της ΑΕΚ -για αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες- απουσιάζουν οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα, Αλεξάντερ Κάλενς, Πέτρος Μάνταλος, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Αθανασιάδης, Ντομαγκόι Βίντα και Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να έχουν επιστρέψει οι πάντες μέχρι την Παρασκευή (ο Κάλενς θα είναι ο τελευταίος που θα επιστρέψει στα Σπάτα), προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική στη Super League (31/03, 20:30).

To άρθρο ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε και φορτσάρει για Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button