ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Μπάμπης πυροβολήθηκε από μπροστά με κυνηγετική καραμπίνα – Galaksias Portal News

Τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ο ποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε από μπροστά και τατραύματα που έφερε ήταν διαμπερή.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πυροβολήθηκε στην αριστερή ωμοπλάτη από κυνηγετική καραμπίνα, ενώ δέχθηκε τουλάχιστον μία βολή, καθώς στο σημείο βρέθηκε ένα φυσίγγι, κάτι που σημαίνει ότι χτυπήθηκε από αρκετά σκάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός του 31χρονου βρέθηκε μπρούμυτα με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του, στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ δεν ήταν σκεπασμένη με χόρτα ή άλλα υλικά.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στο σημείο όπου εντοπίστηκε το θύμα και οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο που έφερε ο 31χρονος, όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές μελετούν εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό, έτσι ώστε να αποκωδικοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο τελέστηκε το έγκλημα. Αναζητούνται, ακόμη επιπλέον στοιχεία που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button