ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χειρουργήθηκε και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του – Galaksias Portal News

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού λόγω του κατάγματος που υπέστη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ξεκινήσει δουλειά, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος ύστερα από δύο μήνες. Μέχρι τότε, ο Μόουζες Ράιτ θα καλύψει το μεγάλο κενό του Σέρβου σέντερ στη ρακέτα του Ολυμπιακού.

“Σήμερα (27/01) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε στον Όμιλο Ιατρικού από τον γιατρό της ομάδας μας, Θεοφάνη Τσαβίση, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός”, ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί τον καλύτερο ψηλό του Ολυμπιακού και τον παίκτη που έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα. Η απουσία του είναι κομβική για τους Πειραιώτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα στερούνται των υπηρεσιών και του Μουσταφά Φαλ.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χειρουργήθηκε και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button