ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο ΠΑΟΚ θα απορρίψει την πρόταση για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα – Galaksias Portal News

Ο Άρης φέρεται έτοιμος να προτείνει για έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το γήπεδο της Τούμπας και το AEL FC Arena, με τον ΠΑΟΚ όμως να έχει… αντίθετη άποψη.

Λίγη ώρα μετά την πρόθεση του Άρη, να προτείνει το γήπεδο της Τούμπας ως πιθανή έδρα ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η επιλογή αυτή φαίνεται πως “καίγεται” από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η πλευρά του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα αρνηθεί να παραχωρήσει την ιδιόκτητη έδρα της για τον τελικό, Παναθηναϊκός – Άρης.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν να εννοηθούν ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά του Άρη είναι καθαρά για… επικοινωνιακούς λόγους, ενώ τονίζουν ότι το μυαλό όλων στην ομάδα σήμερα δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από το ματς στο Ζάγκρεμπ με την Ντινάμο.

Έτσι, από την πρόταση που φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει ο Άρης στην ΕΠΟ μένει η επιλογή της AEL FC Arena (γήπεδο για το οποίο φαίνεται πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, σχετικά με την δυνατότητα διεξαγωγής ενός τέτοιου παιχνιδιού και μάλιστα με κόσμο, όπως αναμένεται να ζητήσει η ομάδα της Θεσδσαλονίκης).

To άρθρο Άρης: Ο ΠΑΟΚ θα απορρίψει την πρόταση για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button