Τρόπος Ζωής

Ο Στράτος Διονυσίου μου είχε πει ότι πονούσε η κήλη του, τελικά είχε ανεύρυσμα και πέθανε – Galaksias Portal News

“Το βράδυ πριν πεθάνει δουλεύαμε μαζί. Τον είδα ότι δεν ήταν καλά” ανέφερε ο Γιώργος Πολυχρονιάδης.

Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου καθώς και για την εξομολόγηση που του έκανε ο Στράτος Διονυσίου για τους όνους που ένιωθε μία ημέρα πριν “φύγει” από τη ζωή.

«Οι μεγάλοι καλλιτέχνες με τους οποίους δεν έχω δουλέψει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δηλαδή, δεν έχω δουλέψει με τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, με 3-4 δεν έχω δουλέψει, έχω συνεργαστεί με όλους τους άλλους», δηλώνει ο Γιώργος Πολυχρονιάδης.

«Ο Στράτος Διονυσίου πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή που έχει βγάλει η Ελλάδα. Προσωπικά, τον θεωρώ καλύτερο από τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο Στράτος ήταν αξεπέραστος, τον αγαπούσα», σχολιάζει ο τραγουδιστής στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ δίκαιος, εξαιρετικός συνεργάτης και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Ντόμπρος, αληθινός, ειλικρινής στις σχέσεις του, gentleman. Ο Στράτος ήταν ψυχούλα», συμπληρώνει αμέσως μετά ο Γιώργος Πολυχρονιάδης.

«Ο Στράτος Διονυσίου με έλεγε χαϊδευτικά «μαγκίτη», από το «μάγκας». Του άρεσε και η φωνή μου αλλά και ο χαρακτήρας μου, γι’ αυτό και συνεργαστήκαμε αρκετές σεζόν.

Το βράδυ πριν πεθάνει δουλεύαμε μαζί. Τον είδα ότι δεν ήταν καλά. Μάλιστα, μου είπε: πονάει η κήλη μου. Έτσι νόμιζε, τελικά ήταν ανεύρυσμα. Το πρωί έμαθα ότι πέθανε», καταλήγει στην αφήγησή του ο τραγουδιστής.

To άρθρο Γιώργος Πολυχρονιάδης: Ο Στράτος Διονυσίου μου είχε πει ότι πονούσε η κήλη του, τελικά είχε ανεύρυσμα και πέθανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button