ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ο στόχος είναι η διάκριση» – Galaksias Portal News

Ο Ντίνος Μήτογλου έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της εθνικής ανδρών, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, στο ΣΕΦ, εν όψει της πρώτης αγωνιστικής στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025, με την Τσεχία, την Παρασκευή (23/2, 21:00).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκεται εδώ ο κόουτς Σπανούλης. Έχω μιλήσει με τον κόουτς και έχουμε συμφωνήσει για αυτό που θέλει η εθνική. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη διάκριση». επισήμανε ο Μήτογλου, μία ημέρα αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πριν τον αγώνα της εθνικής με την Τσεχία:

«Είναι μια καινούρια σελίδα για την εθνική. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκεται εδώ ο κόουτς Σπανούλης. Είμαστε όλοι μαζί. Υπάρχει μια πολύ ωραία αύρα και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να προπονηθούμε και να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαίρομαι που γίνονται όλα αυτά και βλέπω ξανά όλα τα παιδιά μαζί».

Για τους στόχους της εθνικής ομάδας ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Ο στόχος μας είναι η πρόκριση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτό. Έχω μιλήσει με τον κόουτς και έχουμε συμφωνήσει για αυτό, που θέλει η Εθνική. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη διάκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος, ο Ντίνος Μήτουγλου κατέθεσε την άποψή του για το γεγονός πως και η Euroleague προέβη σε διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Είναι πολύ σημαντικό που έχουν βρει κοινή γραμμή η FIBA και η Euroleague και κάποιοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα είτε να ξεκουραστούν είτε να αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες. Κάτι, που είναι ύψιστη τιμή. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τον σωστό τρόπο».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button