Τρόπος Ζωής

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον έγινε σύμβολο για τους διαμαρτυρόμενους αγρότες – Galaksias Portal News

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αναδείχθηκε ένας απρόβλεπτος ήρωας για τους αγρότες που διαμαρτύρονται στη Γαλλία, καθώς ένας οδηγός τρακτέρ επαίνεσε τον αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό παρουσιαστή και την εκπομπή του «Clarkson’s Farm».

Οι αγρότες διαδηλώνουν εδώ και μέρες σε όλη τη Γαλλία για να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση να ανταποκριθεί στα αιτήματά της για καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους, λιγότερη γραφειοκρατία και προστασία από τις φθηνές εισαγωγές.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Telegraph», ο 30χρονος, Ρομπίν Λεντούκ, ο οποίος έχει μια φάρμα 200 εκταρίων στο Κανλί, επαίνεσε τη σειρά Amazon Prime Video του Τζέρεμι Κλάρκσον σχετικά με την αποστολή του να μετατρέψει το αγρόκτημά του στο Κοτσγουόλτς της Αγγλίας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

«Χρειαζόμαστε έναν από τους διάσημους Γάλλους να κάνει το ίδιο με τον Τζέρεμι Κλάρκσον. Για όλα αυτά που κάνει είμαστε εδώ σήμερα» είπε.

Στο Twitter, ο Κλάρκσον απάντησε με μήνυμα υποστήριξης προς τους Γάλλους αγρότες γράφοντας στη γλώσσα τους: «Γάλλοι αγρότες. Βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν το έχει ξαναπεί αυτό, αλλά καλή τύχη, από την Αγγλία».

Φωτογραφία: Reuters

Ο Κλάρκσον ο αμφιλεγόμενος πρώην οικοδεσπότης της σειράς Top Gear, χρησιμοποίησε την επιρροή του για να τονίσει τα δεινά των αγροτών στο Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα μετονόμασε το αγρόκτημά του 1.000 εκταρίων σε «Diddly Squat» (Απόλυτο Τίποτα), αναφορά στην έλλειψη κερδοφορίας του.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο podcast του The News Agents το 2022, ο Κλάρκσον είπε ότι οι τιμές των τροφίμων θα πρέπει να είναι «διπλάσιες από ότι είναι» λόγω της μίζερης δουλειάς του καλλιεργητή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button