ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Χουάνμι έβαλε δυο γκολ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ελπίζει για το Champions League – Galaksias Portal News

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και αυτό το… πληρώνει. Ήττα για τους «ροχιμπλάνκος» στην έδρα της Κάντιθ (2-0), που προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Βαθμολογική «πληγή» για την ομάδα του Σιμεόνε από τα γκολ του Χουάνμι, την ώρα που η Αθλέτικ Μπιλμπάο προσπαθεί να την κερδίσει, στη μάχη για έξοδο στο  Champions League.

Αποτέλεσμα σοκ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς υπέστη οδυνηρή ήττα (2-0) στην έδρα της -εκ των ουραγών- Κάντιθ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απογοητευτική και έχασε τρεις βαθμούς, βάζοντας σε κίνδυνο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία, τη στιγμή που η Αθλέτικ Μπιλμπάο προσπαθεί να την φτάσει (στο -5 οι Βάσκοι, με ματς λιγότερο).

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Χουάνμι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και ενίσχυσαν την προσπάθεια τους για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Νωρίτερα, η Βαλένθια με το γκολ του Ούγκο Ντούρο στο 40ο λεπτό, μετά από ασίστ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός, κατάφερε να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση της Χετάφε και να πάρει τη νίκη στο «Μεστάγια» με 1-0. Με τη νίκη αυτή οι «νυχτερίδες» ελπίζουν πως τελικά θα προλάβουν το «τρένο» της συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν.

To άρθρο Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Ο Χουάνμι έβαλε δυο γκολ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ελπίζει για το Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button