Επικαιρότητα

“Ο Όρμπαν είναι ένας πολύ έξυπνος, σκληρός και πολύ σεβαστός τύπος” – Galaksias.com

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Οβάλ Γραφείο, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε καλές εργασιακές σχέσεις με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς και με ηγέτες πολλών χωρών που η Ουάσιγκτον θεωρεί αντιπάλους. Είπε επίσης ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα είχε αποφευχθεί αν είχε αναλάβει καθήκοντα αντί του Μπάιντεν. Σε πολλές περιπτώσεις, ο Τραμπ έχει πει ότι αν γινόταν ξανά πρόεδρος, θα μπορούσε να τερματίσει τη σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας εντός 24 ωρών.

Είχα καλές σχέσεις με τον Πούτιν, είπε, προσθέτοντας ότι είναι καλό να έχουμε καλές σχέσεις με ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν και άλλων. Eίπε επίσης ότι έχει καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας. Μιλώντας για τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος είπε ότι είναι «ένας σκληρός, έξυπνος, λαμπρός και πολύ σεβαστος τύπος».

Απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του πρόσφατα στην Αϊόβα, αφού εξασφάλισε ένα ρεκόρ νίκης στις βουλευτικές εκλογές της πολιτείας των Ρεπουμπλικανών, ο Τραμπ είπε: «Γνωρίζω τον Πρόεδρο Πούτιν πολύ καλά, γνωρίζω καλά τον Ζελένσκι. Θα τους βάλω μέσα, θα το λύσουμε πολύ γρήγορα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button