ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο ISIS απείλησε με τρομοκρατικό χτύπημα στην «Allianz Arena» – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι – Galaksias Portal News

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς Μέσο φιλικά προσκείμενο στον ISIS, απείλησε με τρομοκρατικό χτύπημα στο γήπεδο της «Allianz Arena».

Το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ διεξάγεται με τεράστιο αριθμό από αστυνομικούς, καθώς ένα δημοσίευμα από Μέσο το οποίο είναι φιλικά προσκείμενο στον ΙSIS, έκανε λόγω για τρομοκρατική επίθεση μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό μετά την συγκεκριμένη είδηση οι αστυνομικές αρχές επιστρατεύτηκαν γύρω από την «Allianz Arena» προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι και η ασφάλεια του κόσμου.

Όπως μάλιστα γίνεται λόγος προς το παρών δεν έχει σημειωθεί κάποια ύποπτη δραστηριότητα, με περισσότερους από 400 αστυνομικούς να έχουν περιφρουρήσει το γήπεδο στο Μόναχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά γίνονται λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία στην Μόσχα, όπου συνολικά 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

To άρθρο Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Ο ISIS απείλησε με τρομοκρατικό χτύπημα στην «Allianz Arena» – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button