Επικαιρότητα

«Πάμε δυνατά στις ευρωεκλογές, πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» – Galaksias.com

«Δεν πάμε πουθενά, χτίζουμε κίνημα – Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει νέα δυναμική»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το βράδυ της Πέμτπης (4/4) στον πεζόδρομο της Μουσούρων (Κάτωλας) στα Χανιά τόνισε πως «ο πήχης μας είναι η σύγχρονη Ευρώπη της προόδου, δεν είναι η οπισθοδρόμηση της δεξιάς».

«Τα λέω ντρέτα γιατί δεν με έχει κανείς, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχει κανείς. Δεν παίρνουμε άδεια από συμφέροντα για να βγάλουμε προτάσεις. Άλλοι παίρνουν» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε με νόημα: «Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται με νέα δυναμική, ανακάμπτει, περνάει σε λίγο το ποσοστό των τελευταίων εκλογών, το Μαξίμου παίρνει τα κανάλια τηλέφωνα να πει “μην τον παρουσιάζετε τον Κασσελάκη”. Καλά, θα δείτε, δεν πάμε πουθενά, χτίζουμε κίνημα».

«Πάμε δυνατά στις ευρωεκλογές, πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο έγκλημα στα Τέμπη, σημείωσε ότι «οι ευθύνες δεν σταματούν στον Κώστα Καραμανλη, ειδικά για το μπάζωμα. Αμφιβάλλω αν από αυτόν δόθηκε η εντολή. Μάλλον πιο ψηλά δόθηκε η εντολή. Υπαρξιακή ανάγκη συγκάλυψης αυτού του εγκλήματος από τη ΝΔ. Λόγω του παρανοϊκού νόμου περί ευθύνης υπουργών – θα τον καταργήσουμε αν γίνουμε κυβέρνηση – πάνε να τον αμνηστεύσουν. Ξεπλένουν τους δικούς τους πριν μπουν φυλακή».

Παράλληλα μίλησε επί προσωπικού, σε όσους ίσως λένε ότι «δεν ντρέπεται ο πατέρας του για το παιδί του», τονίζοντας:

«Πήγα σήμερα στον Αλικιανό, στο μνημείο που ο προπάππους μου σκοτώθηκε από τους Γερμανούς σε αντίποινα τρεις μήνες μετά τη μάχη της Κρήτης. Και ο θείος μου και ο προπάππους μυ σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς και είναι τα ονόματά τους εκεί.

Για τα γονίδιά μου δεν θα απολογηθώ ποτέ. Η Κρήτη δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθεί όταν στέκεται απέναντι στον φασισμό. Εμείς παλέψαμε εδώ πέρα, φέραμε τεράστια αντίσταση στους Γερμανούς.  Δεν θα αφήσουμε την ακροδεξιά και τον φασισμό να γίνει εδώ πέρα ξαφνικά ένας καρκίνος που δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε. Έχετε ευθύνη όλοι σας όσο η ακροδεξιά μεγαλώνει στη χώρα μας, όσο ο κόσμος αισθάνεται μία απαξίωση για το πολιτικό καθεστώς».

Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στις προτάσεις της αξιωματικής για μία σειρά από θέματα, όπως το πλαφόν στο ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο όπως σημείωσε δεν κοστίζει τίποτα, αλλά και στον μηδενικό ΦΠΑ σε μία σειρά από βασικά είδη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη μεγάλη μείωση που παρατηρείται στις τραπεζικές καταθέσεις τον τελευταίο μήνα, τονίζοντας ότι το διαπίστωσε συνομιλώντας με τον κόσμο όταν ήταν στον στρατό. «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με παιδιά στον στρατό.Τα ρώτησα, πώς βγαίνει ο μήνας. Η απάντηση ήταν σχεδόν ομόφωνη. Τρώνε από τα έτοιμα, μειώνονται οι οικονομίες τους» υπογράμμισε.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button