ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Άρης και Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών για δύο θέσεις στον τελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα Πάτρας, με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, που διεξάγεται στα “Δύο Αοράκια” της Κρήτης.

Λίγες ημέρες μετά τη “μονομαχία” τους στην Basket League, Παναθηναϊκός και Άρης θα δώσουν αγώνα νοκ-άουτ στα ημιτελικά του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους “κίτρινους” να έχουν την ψυχολογία μετά τη δραματική νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά, αλλά και το διπλό επί των “πρασίνων” στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντως το φαβορί στην αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Κώστα Σλούκα. Εκτός ημιτελικών έμεινε όμως ο Λούκα Βιλντόσα, με τον Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι να παίρνει τη θέση του στη 12άδα. Πλήρη είναι αντίθετα, ο Άρης.

Στον έτερο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας, ψάχνοντας μία νέα επίδειξη δύναμης μετά τον προημιτελικό με το Περιστέρι, για να βρεθεί στον τελικό και να “παλέψει” για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έχουν εκτός τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ χωρίς προβλήματα είναι οι Πατρινοί, που θα “παλέψουν” για τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στον κάτοχο του τίτλου.

Το πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας

Ημιτελικά, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

18:00 Παναθηναϊκός-Άρης ΣΚΑΪ/Cosmote TV 

21:00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών ΣΚΑΪ/Cosmote TV

Τελικός, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

19:00 Νικητής 1-Νικητής 2 ΣΚΑΪ/Cosmote TV

 

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης και Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών για δύο θέσεις στον τελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button