ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος LIVE για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο «Απ. Νικολαΐδης», στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα.

Παρά την κούραση από τη δραματική πρόκριση επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι αλλά και τις απουσίες, οι «πράσινοι» νίκησαν με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμειναν στην κορυφή, έχοντας στο μυαλό τους και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (28/1, 20:30 – Τούμπα).

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες διασύρθηκαν με 5-0 από την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα επί των ημερών του Σάσα Ιλιτς στον πάγκο τους, έπειτα από 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και εφόσον μετά τους δύο αγώνες οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΠΑΟΚ εκτός… θαύματος, καθώς ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει επικρατήσει 4-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 5-0 στη Λεωφόρο και τον Ατρόμητο 3-2 στο Περιστέρι.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος Τρύφωνας (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος (Αρκαδίας)

4ος: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης Στέφανος (Κυκλάδων)

AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος LIVE για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button