ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Λαμία LIVE για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League – Galaksias Portal News

Προσηλωμένος στον στόχο της… αντεπίθεσης που έχει ξεκινήσει θέλει να μείνει ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τη Λαμία, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Τη νικηφόρα του πορεία στα πλέι οφ της Super League θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Λαμία, στο πρώτο ματς της ημέρας για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» έχουν θεωρητικά εύκολο έργο καθώς παίζουν εντός έδρας με τη Λαμία που μέχρι στιγμής μετράει μόνο ήττες στα πλέι οφ. Βέβαια, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, με δέκα παίκτες μάλιστα, είχε αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 από το «τριφύλλι» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Έχοντας δύο σερί νίκες (2-1 επί της ΑΕΚ και 0-2 επί του Άρη) και μαζέψει 65 βαθμούς, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει να… τριτώσει το καλό ώστε να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην πρώτη θέση της κατάταξης, προσθέτοντας επιπλέον άγχος στην προσπάθεια της ΑΕΚ, που αργότερα υποδέχεται τον Άρη.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στα αγωνιστικά, ο Τερίμ δεν υπολογίζει τους Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο, ωστόσο είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Κώτσιρας. Από την άλλη, ο Βόκολος πορεύεται σίγουρα δίχως τον Σαραμαντά, με περαιτέρω λεπτομέρειες να μην γίνονται γνωστές αφού δεν βγήκε αποστολή.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Κωσταράς, Απτόσογλου

4ος: Τσιάρας

VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης

Η Θύρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου (σ.σ. των οργανωμένων του Παναθηναϊκού) είναι κλειστή κατόπιν απόφασης της ΔΕΑΒ, για επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στις 3 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι η 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League δεν ολοκληρώνεται σήμερα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Λαμία LIVE για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button