Επικαιρότητα

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης για την επίθεση στον Βολιώτη φοιτητή – Galaksias.com

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται ο δεύτερος άντρας που, μαζί με τον τραπερ Ricta, κατηγορείται για την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου φοιτητή στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα στις δικαστικές αρχές και συγκεκριμένα στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού, ίδια ποινική δίωξη που ασκήθηκε και στον τραπερ. Ο άντρας συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο 25χρονος τραπερ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ricta υποστηρίζει ότι το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, αφού μετά την επίθεση η οποία φέρεται να έγινε από παρεξήγηση, οι κατηγορούμενοι παρέμειναν στο σημείο για περίπου δέκα λεπτά και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι ο φοιτητής να σηκωθεί και να αποχωρήσει με την παρέα του.

Ο φίλος του 23χρονου που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του, φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι το θύμα ρώτησε τον τραπερ “εσύ είσαι διάσημος” και τότε ο Ricta του απάντησε και του έριξε «κουτουλιά» στο κεφάλι. Ένα δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί του τον χτύπησε με κλωτσιά στο θώρακα και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μόλις ο 23χρονος βρέθηκε στο έδαφος, ο τράπερ μαζί με τους φίλους του φοιτητή ξεκίνησαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά από περίπου δέκα λεπτά ο 23χρονος συνήλθε και μεταφέρθηκε σπίτι του από την παρέα του. Το απόγευμα της ίδια ημέρας η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος, γνωστός τράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή που κατηγορείται ότι χτύπησε ο τράπερ παραμένει σοβαρή. Οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωση του 22χρονου φοιτητή , ωστόσο, παραμένει στη ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button