Επικαιρότητα

«Παρακολουθώ όσο μπορώ τον ΟΦΗ, περιμένω τον αδερφό μου στο γήπεδο» – Galaksias.com

Τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στη media day λίγο πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ…

Με το αυριανό ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (21:00, Cosmote Sport 5 HD) να είναι προ των πυλών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης προχώρησε σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της media day που προβλέπεται για τα ΜΜΕ. Αφού αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη και τους στόχους του Κυπέλλου, ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει για τον αδερφό του Νίκο, που αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο ίδιος ανέφερε: «Εννοείται ότι περιμένω να έρθει να με δει. Εδώ ήταν μέσα στο “Παλέ” όταν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και είχε ανέβει για μια μέρα Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα κάθε φορά που έρχομαι στην Κρήτη, ακόμα και τα παιχνίδια του ΟΦΗ παρακολουθώ όποτε έχω χρόνο. Μακάρι να μπορέσω να δώσω χαρά στον αδερφό μου και σε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν».

Πέραν αυτού, ο γκαρντ του Άρη μίλησε και για τα εξής:

Για την πορεία του Άρη: «Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλη την ομάδα, η καλύτερη όσα χρόνια είμαι στον Άρη. Δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της και έχει πετύχει σημαντικές νίκες έχοντας δεθεί με τον κόσμο. Μας βοηθά πολύ και το Eurocup, με τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα, ώστε να βρούμε ρυθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Άρη».

Για τις διαφορές με το ματς της Κυριακής: «Θα είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, δεν πρέπει να μείνουμε στο τι έγινε στο πρωτάθλημα, γιατί κάναμε αρκετά λάθη. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι μπορούμε και πάλι να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια, ειδικά τα νοκ άουτ, κρύβουν κινδύνους. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στη νίκη της Κυριακής. Σίγουρα το Παλέ μάς δίνει μια έξτρα ώθηση, ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος αλλά αν μπούμε με την ενέργεια που πρέπει, πιστεύουμε πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν θεωρώ πως είμαστε φαβορί, αυτό το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και πιστεύω πως αν κάνουμε το καθήκον μας μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το αν φαντάζεται κατάκτηση Κυπέλλου: «Δεν θέλω να το φαντάζομαι. Πρέπει να έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας. Περάσαμε μια εβδομάδα που ίσως ήταν η καλύτερη που είχα ποτέ στον Άρη. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, ούτε στις ήττες να απογοητευόμαστε. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, πρώτα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που είναι φαβορί, εμείς είμαστε αουτσάιντερ».

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών: «Πάντα αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν είμαι στην Εθνική. Θα είναι κάτι καινούριο, με τον κόουτς Σπανούλη, ελπίζουμε να είμαστε όλοι υγιείς και να αρχίσουμε με δύο νίκες».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button