ΑθλητικάΕνημέρωση

Πιέζουν για το γκολ οι γηπεδούχοι – Galaksias Portal News

Κάτοχο βρίσκει το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Άρης και Παναιτωλικός «κοντράρονται» στο «Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης και τον Παναθηναϊκό να… περιμένει.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στη μεταξύ τους ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «κίτρινων» στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής του ημιτελικού ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Τρύφωνας Πετρόπουλος. Στο VAR βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθό τον Θανάση Κόλλια, ενώ τέταρτος είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται ο Άρης τον Παναιτωλικό. Οι «κίτρινοι» πήραν ισοπαλία με 3-3 από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στους υπόλοιπους «μεγάλους».

Από ισοπαλία, το 2-2 με την Κηφισιά, έρχεται κι ο Παναιτωλικός. Βέβαια, οι Αγρινιώτες είναι χαμηλά στην κατάταξη και πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη Super League, ωστόσο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάζεται μια ιστορική ευκαιρία.

To άρθρο Άρης – Παναιτωλικός 0-0 LIVE: Πιέζουν για το γκολ οι γηπεδούχοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button