Επικαιρότητα

Πικρή ήττα από την Καλλιθέα με ανατροπή (1-2) για Γιούχτα στο Παγκρήτιο – Galaksias.com

Έχασε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα των Αρχανών…

Σε μια αναμέτρηση που ο Γιούχτας πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, δεν ευτύχησε να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-2 από την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου στη Super League 2.

Η ομάδα των Αρχανών μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 24′, όταν ο Κορνηλάκης βρήκε ωραία τον Κωστανάσιο στο σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο δεύτερος δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε τη μπάλα εκτός. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, στο 35ο λεπτό, ο Γιούχτας είχε και δοκάρι με μια σέντρα-σουτ του Αλεξόπουλου, σε μια καλή φάση που αποτέλεσε την τελευταία για το πρώτο μέρος.

Στον ίδιο ρυθμό, οι γηπεδούχοι μπήκαν με πάθος στο δεύτερο μέρος και στο 54ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νοικοκυράκη από τον Κότσαρη, με τον Αλεξόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο επιθετικός του Γιούχτα έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ένα πλασέ του εντός της περιοχής, εκδιώχθηκε με δυσκολία από τον Κότσαρη.

Στη συνέχεια, η Καλλιθέα ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία στο παιχνίδι, απείλησε με σουτ των Βασιλόγιαννη (59′) και Κυνηγόπουλου (74′) τα οποία κατέληξαν άουτ, ενώ στο 77’΄έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Ματίγια μετά από φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο Μπρους μέσα στην περιοχή. 

Με τον χρόνο να κυλάει υπέρ του Γιούχτα που φαινόταν ότι θα αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Τόρες ήρθε για να ανατρέψει το σκορ με γυριστό σουτ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Με το «διπλό» αυτό, η ομάδα των Αθηνών ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, τη στιγμή που ο Γιούχτας παραμένει στην 8η θέση.

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Liporace, Θεοδωράκης, Κόλα, Κωστανάσιος (65′ Δασκαλάκης), Μπουτσάκης (65′ Λώλης), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Bruce (86′ Γιουσέφ), Αλεξόπουλος (86′ Τζανής).

Καλλιθέα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μπουλούλης, Marrota, Mejias, Μανθάτης, Margo, Damian, Βασιλόγιαννης, Nascimento, Τσιντώνης (46′ Έντλαντ), Κυνηγόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Γιούχτας-Καλλιθέα 1-2

Χανιά-Καλαμάτα 1-1

Αιγάλεω-Παναχαϊκή 1-0

Διαγόρας Ρόδου-Ηλιούπολη 0-1

Τηλυκράτης Λευκάδας-Ιωνικός Νίκαιας 3-2

Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β’ (0-1, 70′)

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button