Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδυασμού ‘Κοζάνη:Τόπος Να Ζεις’ στο γεμάτο κόσμο “The RestoBar” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο συνδυασμός ‘Κοζάνη Τόπος να Ζεις’ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο γεμάτο κόσμο “The Resto Bar”, το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης επικεφαλής του συνδυασμού, ανέφερε ‘το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά που όλοι δοκιμαστήκαμε. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, οι δυνάμεις μας, η ψυχή μας και η πολιτική μας κατεύθυνση. Δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Άλλωστε η δυναμική κάποιων συλλογικοτήτων δεν κρίνεται μόνο από την πολιτική τους απήχηση, ούτε από τους αριθμούς των ψήφων που λαμβάνουν. Η απήχηση μιας συλλογικότητας όπως είναι η δική μας που έχει μια ζωή 13ων ετών κρίνεται από τη συνέχεια και από τη δυναμική που βγάζει σε συγκεντρώσεις όπως η σημερινή. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ όχι γιατί – όπως έχω πει και άλλη φορά – έχουμε κάποιο απωθημένο  εξουσίας, αλλά γιατί θεωρούμε ότι με την παρουσία μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο. Μπορούμε να τον κάνουμε τόπο να ζεις”. 

Τη δική τους νότα στην βραδιά, έδωσαν οι μουσικοί – καλλιτέχνες  Ηρώ Λευκού, Κώστας Χόντας, Αλέξανδρος Τσουγιέφ και ο Βαγγέλης Τζημόπουλος.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button