Υγεία & Διατροφή

Προκρίθηκε στο Final-4 ο Ολυμπιακός, 14-9 τη Βουλιαγμένη – Galaksias Portal News

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης θα είναι παρούσα σε άλλο ένα ευρωπαϊκό Final-4. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 14-9 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της Βάρης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και προκρίθηκαν στην τελική φάση.

Η πειραϊκή ομάδα είχε πρώτη σκόρερ την ασταμάτητη Ξενάκη, που σημείωσε πέντε γκολ, ενώ άλλα τρία πρόσθεσε η Σιούτη. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-1 και 7-2 και με εξαίρεση το τρίτο οκτάλεπτο, μοναδικό διάστημα που επικράτησε ο ΝΟΒ δημιουργώντας επιμέρους σκορ 5-3, κυριάρχησε απόλυτα στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έκανε το «5Χ5» και με μια αγωνιστική να απομένει εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της «καπαρώνοντας» και μαθηματικά την πρωτιά. Έτσι, στα τέλη του Απριλίου, οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιό τους και τέταρτο Champions League στην ιστορία τους.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-3, 2-4

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κυριακή Λιώση): Κοτσιώνη, Καιάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Πάτρα, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button