Επικαιρότητα

Προσπάθησαν τα κορίτσια του ΟΦΗ κόντρα στον ισχυρό Ηρακλή Κηφισιάς – Galaksias.com

Έχασαν 3-0 από την αήττητη ομάδα της Α2 βόλεϊ… 

Τα κορίτσια του ΟΦΗ κοίταξαν στα μάτια την ομάδα-φόβητρο της κατηγορίας, τον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι πρώτος και αήττητος με 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες αλλά τελικά δεν απέφυγαν την ήττα με 3-0 σετ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι φιλοξενούμενες, με κορυφαία την πολύπειρη Κολομβιανή διαγώνιο Αγκούλο και την έμπειρη ακραία Αργυροπούλου, είχαν τον τρόπο να ξεφύγουν από την πίεση του ΟΦΗ, σε στιγμές που τους έβαλαν δύσκολα στο παιχνίδι.

Κομβικό σημείο του αγώνα το δεύτερο σετ, το οποίο το κέρδισε ο Ηρακλής με 25-27 και αφού νωρίτερα τα κορίτσια του ΟΦΗ είχαν δυο σετ μπολ για να πάρουν το σετ και να κάνουν το 1-1.

Στο σετ αυτό τα μικρά κορίτσια του Νίκου Προύφα, στην κορυφαία τους στιγμή στο παιχνίδι, έκαναν μια επική ανατροπή και από το 17-21, προηγήθηκαν με 24-22 (σερί 7-1), αλλά στα δυο  σετ μπολ που είχαν δεν κατάφεραν να κλείσουν το σετ, κάτι που έκαναν μετά από δυο δικά τους σετ μπολ, τα κορίτσια του Ηρακλή Κηφισιάς για το 25-27.

Η απογοήτευση από το χαμένο σετ κόστισε στα κορίτσια του ΟΦΗ, που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το τρίτο σετ στο οποίο βρέθηκαν πίσω με 3-12 και 13-20 και το έχασαν εύκολα με 17-25.

Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής Κηφισιάς προηγήθηκε με 12-19, ο ΟΦΗ πλησίασε με την Αραμπατζή σε 21-24 αλλά οι φιλοξενούμενες πήραν το σετ με 21-25.

Ξέραμε τις δυσκολίες, απέναντι σε ένα αήττητο αντίπαλο, όπως είναι ο Ηρακλής Κηφισιάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια μας. Αν είχαμε πάρει το δεύτερο σετ, ίσως μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα”, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.

“Έχουμε κάνει το 16/16 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αν δεν κατακτήσουμε την άνοδο που είναι ο στόχος μας. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, που είναι η αγαπημένη μου ομάδα για το ταλέντο τους και την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο” , ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς Κώστας Ταμπουρατζής.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η Ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ) βράβευσε την Εύη Πρινιωτάκη και την Εμμανουέλα Πιτσούλη του ΟΦΗ, που κατέκτησαν την τρίτη θέση με την Εθνική U18 στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού που έγιναν στην Άγκυρα της Τουρκίας. Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Τα σετ: 21-25, 25-27, 17-25.

Διαιτητές: Κόκας, Καραπουλάκης,

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Παπουλίδου, Βυνιχάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Βεργετάκη, Φανιουδάκη Ελ., Πρινιωτάκη, Μαριάτου, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Ματαλλιωτάκη.

Ηρακλής Κηφισιάς (Κώστας Ταμπουρατζής): Αργυροπούλου, Angulo, Γκιαούρη, Γραβάνη, Ζαγαλίκη, Θάνου, Κοκιου, Κοντούδη, Παπαγιαννοπούλου, Παρισάκη

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button