Επικαιρότητα

Προσύμφωνο συνεργασίας Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με επιστημονικούς φορείς

Tην Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 & ώρα 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη Λαμία (Κύπρου & Ανθήλης), θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή του προσυμφώνου συναντίληψης & συνεργασίας μεταξύ των επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων/συλλόγων της Π. Ε. Φθιώτιδας καθώς και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα υπογραφεί το προσύμφωνο μεταξύ:

του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – 8ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, του Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Φθιώτιδας – Ευρυτανίας & του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Όλα τα συνεργαζόμενα μέρη με την υπογραφή του προσυμφώνου διαβεβαιώνουν την πρόθεσή τους, να συνεργασθούν στενά στο πλαίσιο ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, στη βάση των αρχών της ισότητας, της αμοιβαιότητας και της προωθήσεως του κοινού δημόσιου συμφέροντος, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και διαθέτοντας κάθε μέσο για την εξυπηρέτηση των κοινών τους δράσεων. Μεταξύ άλλων, συμφωνούν στην από κοινού διερεύνηση, σχεδιασμό, προετοιμασία, υποβολή και υλοποίηση δράσεων που θα εμπίπτουν στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας.

The post Προσύμφωνο συνεργασίας Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με επιστημονικούς φορείς appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button