ΑθλητικάΕνημέρωση

Προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Ανατροπή δεδομένων για την ΑΕΚ. Η Ένωση ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ετοιμάζεται να κάνει το μετεγγραφικό «μπαμ» του Ιανουαρίου στην Ελλάδα, με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει για την ΑΕΚ, η προσπάθεια απόκτησης του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αργά το βράδυ της Τρίτης (30.01.2024), η Ένωση κατάφερε να φτάσει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα από την Κροατία για τον 24χρονο χαφ.

Από πλευράς «κιτρινόμαυρων» -πάντως- τονίζεται ότι η μετεγγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το πρωί της Τετάρτης (31.01.2024) το μεγάλο deal θα γίνει πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν παράτησαν την υπόθεση, παρά το… ναυάγιο που φάνηκε να υπάρχει, μετά και το «όχι» που είπε το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και την πίεση που ασκήθηκε από πλευράς οπαδών των Κροατών.

Η επιθυμία της ΑΕΚ για την απόκτηση του παίκτη ήταν μεγάλη, ο 24χρονος χαφ ήθελε να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μετεγγραφή κι έτσι -αν όλα κυλήσουν ομαλά- η Ένωση ετοιμάζεται να κάνει το μετεγγραφικό «μπαμ» του Ιανουαρίου, για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button