ΑθλητικάΕνημέρωση

«Πρόβα» τελικού στη Λεωφόρο πριν το φινάλε στην κανονική διάρκεια της Super League – Galaksias Portal News

Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται στη Λεωφόρο (21:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1), για την προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Super League, σε μια… πρόβα ενόψει του διαφαινόμενου τελικού τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες κι έτσι να μείνει εντός της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δίνει τρίτο διαδοχικό ματς στη Λεωφόρο, ωστόσο στα δύο προηγούμενα δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη (2-2 με Λαμία και 1-1 με Κηφισιά), πέφτοντας στην τρίτη θέση και το -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Απόψε, υποδέχεται τον Άρη που έχει βρει… ρυθμό με αήττητο σερί πέντε αγώνων, έχει “καπαρώσει” την πέμπτη θέση και σκέφτεται την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου περιμένει… ο Παναθηναϊκός.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα του Φατίχ Τέριμ. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς, Τιν Γεντβάι, Χουάνκαρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, αλλά και στον τιμωρημένο Σένκεφελντ. Απ’ την άλλη, ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τιμωρημένου Σαβέριο και του ανέτοιμου Φαμπιάνο.

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο Άρης είχε επικρατήσει με 2-0 του παναθηναϊκού στο “Κλ. Βικελίδης”.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ροζ, Μοντόγια – Ζουλ, Τζούρασεκ, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μορόν

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία).

Βοηθοί: Φρέντρικ Κλίβερ, Μεχμέτ Κουλούμ (Σουηδία).

4ος διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων).

VAR: Πάουλους Φαν Μπέκελ (Ολλανδία).

AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Ανατ. Αττικής).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης: «Πρόβα» τελικού στη Λεωφόρο πριν το φινάλε στην κανονική διάρκεια της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button