ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρώτη καλή στιγμή για τους Κροάτες στο ματς – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Conference League και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον μετατρέψει σε φαβορί για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Έχοντας ολοκληρώσει ως πρωτοπόρος την κανονική διάρκεια της Super League 1, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Conference League για την πρώτη του “μονομαχία” στα νοκ άουτ και τη νέα πρόκριση, που θα τον φέρει στην καλύτερη 8άδα της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ από το Newsit.gr

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν το φετινό αήττητο ευρωπαϊκό σερί τους (4-2-0 με 13-2 τέρματα στα προκριματικά της διοργάνωσης και 5-1-0 με 16-10 στον όμιλο), παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (Πέμπτη 14/3, 19:45), αλλά και του ντέρμπι με τον Άρη, στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ, να θυμίσουμε πως εκτός έμειναν οι Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, με τον τελευταίο να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε μια… ταραχώδη ευρωπαϊκή πορεία, η οποία ξεκίνησε με τον αποκλεισμό της από την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Τα συγκεκριμένα ματς “σημαδεύτηκαν” από την επίθεση των χούλιγκανς των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Βικτόρια Πλζέν, Αστάνα και Μπαλκάνι και στο γύρο των playoffs έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ρεάλ Μπέτις, με νίκη στη Σεβίλλη (0-1) και ισοπαλία εντός έδρας (1-1). Την Κυριακή (03/03) έμεινε στο 1-1 με την Όσιγιεκ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεϊνιάλ Ζεϊνιάλοφ και Ακίφ Αμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Έλκιν Μασίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

VAR: Σάσα Στέγκεμαν και Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία)

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 0-0 LIVE: Πρώτη καλή στιγμή για τους Κροάτες στο ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button