ΕνημέρωσηΠολιτική

Σάλος κατά Κουτσούμπα για το sugar daddies – Για σεξισμό τον κατηγορεί η ΝΔ – Αγωνία να παίξει στο Luben βλέπει το ΠΑΣΟΚ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επιχείρημα που προέβαλλε μιλώντας στη Βουλή κατά της ίδρυσης μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στην ολομέλεια έφερε ως παράδειγμα τις σκανδιναβικές χώρες λέγοντας ότι εκεί προκειμένου να πληρώσουν τα δίδακτρα των σχολών τους αναζητούν sugar daddies. 

Η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού δήλωσε: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα». Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Και από το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας τόνισαν: «Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα».

To άρθρο Σάλος κατά Κουτσούμπα για το sugar daddies – Για σεξισμό τον κατηγορεί η ΝΔ – Αγωνία να παίξει στο Luben βλέπει το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button