ΕνημέρωσηΠολιτική

Σάλος με την επίθεση κατά του Ηλία Μακρή – Galaksias Portal News

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατά του σκιτσογράφου της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης με μία σκληρή ανάρτηση έκανε λόγο για βοθρολύματα της γελοιογραφίας, με αφορμή ένα σκίτσο του Ηλία Μακρή για την τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες.

Στην ανάρτησή του στo Facebook γράφει:

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος, λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής! Τράβα στο Μακελειό λυξονταρμά, εκεί θα έχεις πέραση! ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου… (φωτο 3)».

 

Μαρινάκη: Συνένοχος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε για το θέμα και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέσει μετά απ’όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας πως: «Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Η ανακοίνωση Μαρινάκη:

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ντροπή

«Ο κ. Ηλίας Μακρής, όπως και πρακτικά όλοι οι σκιτσογράφοι/γελοιογράφοι της Χώρας μου έχουν αφιερώσει πολλά σκίτσα τους. Πάντοτε χιουμοριστικά και καυστικά, όπως επιβάλλει αυτή τους η Τέχνη. Διαβάζω την αντίδραση αυτού του αγενούς (το γράφω όσο πιο ήπια και ευγενικά μπορώ) ανθρώπου και λυπούμαι πραγματικά που ο @syriza_gr παρά την συντριβή του στις Εκλογές, την αλλαγή της ηγεσίας του και την συνεχή του πτώση στις Δημοσκοπήσεις, δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει. Πέραν της τοξικότητας και των ύβρεων και του οχετού που εκτοξεύει, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός ανθρώπου που δεν είναι διάσημος και δεν γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό του, θα μπορούσε ακόμη και να του δημιουργήσει πραγματικούς κινδύνους. Μα τί πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!», τόνισε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button