ΑθλητικάΕνημέρωση

Σε αναζήτηση σέντερ οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει στην αγορά για σέντερ, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που τραυματίστηκε και θα απουσιάζει για αρκετό χρονικό διάστημα, δημιουργεί μεγάλη έλλειψη στην συγκεκριμένη θέση για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο πρόσφατο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την Βasket League, που θα τον αφήσει εκτός παρκέ για δυο μήνες, θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ, προκειμένου να καλύψει το κενό στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει άλλη επιλογή, από το να αναζητήσει ένα σέντερ για να αντικαταστήσει τον Σέρβο, ωστόσο η επιλογή του δεν μπορεί να είναι από παίκτη της Euroleague.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης έχει ξεκινήσει και βάση κανονισμών δεν μπορεί να μετακινηθεί παίκτης από μία ομάδα της Euroleague σε άλλη.

Αυτή τη στιγμή μοναδικός διαθέσιμος σέντερ του Ολυμπιακού είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, καθώς στα πιτς βρίσκεται και ο Μουσταφά Φαλ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περιορισμένο χρόνο στην διάθεση τους, καθώς η προθεσμία από την Euroleague για παίκτες είναι μέχρι της 7/02.

To άρθρο Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση σέντερ οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button