ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή myAADEapp – 300.000 φορολογούμενοι ενημερώθηκαν – Galaksias Portal News

Πάνω από από 300.000 πολίτες και επιχειρήσεις ενημερώθηκαν εγκαίρως για τις υποχρεώσεις τους -σύμφωνα με την ΕΡΤ- σε σχέση με τους φόρους τους οποίους οφείλουν να πληρώσουν, στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας της σχετικής εφαρμογής (myAADEapp), την οποία έθεσε σε λειτουργία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ο λόγος για την υπηρεσία ενημερώσεων της ΑΑΔΕ για προθεσμίες δηλώσεων και πληρωμών φόρων που λήγουν.

Φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έλαβαν μήνυμα υπενθύμισης στη θυρίδα τους στην ψηφιακή πύλη myAADE, επειδή δεν είχαν υποβάλει δηλώσεις ΦΠΑ ή/και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, ή/και δεν είχαν πληρώσει τις μηνιαίες οφειλές τους, εντός ή εκτός ρυθμίσεων.

Όσοι από αυτούς έχουν κατεβάσει την εφαρμογή myAADEapp στο κινητό τους, έλαβαν ειδοποίηση για το μήνυμα υπενθύμισης από την εφαρμογή.

Υπενθυμίζεται ότι για τις πληρωμές οφειλών στην ΑΑΔΕ η σχετική προθεσμία έχει μετατεθεί για αύριο Τρίτη, 2 Απριλίου, λόγω της τραπεζικής αργίας για το Πάσχα των καθολικών. Μέχρι σήμερα, πάνω από 60.000 πολίτες έχουν κατεβάσει το myAADEapp στα κινητά τους.

To άρθρο Φόροι και δηλώσεις: Σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή myAADEapp – 300.000 φορολογούμενοι ενημερώθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button