Επικαιρότητα

Σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη Χαλκίδας-Ψαχνών – Εκδόθηκε προκαταβολή για το έργο

Με την απόφαση πληρωμής – εκκαθάρισης έργου της Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός προς την δικαιούχο ΜΕΤΚΑ ΑΕ – Μυτιληναίος ΑΕ, ποσού 4.544.918,53 ευρώ, ως χορήγηση έντοκης προκαταβολής ποσοστού 5% επί του συνολικού ποσού της σύμβασης του έργου: «Παράκαμψη Χαλκίδας και Παράκαμψη Ψαχνών (κατασκευή τμήματος Ν. Λάμψακος – Ψαχνά)».

Κατόπιν αυτού ο Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε: «Τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα παρουσιάζουν ενίοτε προβλήματα και απρόβλεπτες επιπλοκές. Με συστηματική και μεθοδική δουλειά ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες και σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην έναρξη των εργασιών, κάτι άλλωστε που σηματοδοτείται από την έκδοση του 1ου λογαριασμού του έργου. Θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη αυτού του μεγαλεπήβολου έργου, που θα εξασφαλίσει συνθήκες οδικής ασφάλειας και θα διανοίξει νέες προοπτικές ανάπτυξης για την Εύβοια».

The post Σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη Χαλκίδας-Ψαχνών – Εκδόθηκε προκαταβολή για το έργο appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button