Επικαιρότητα

Σοκ στην Κρήτη από τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Τέσσερις νεκροί στο νησί μόνο στον Ιανουάριο (vid, pics)

ακρόαση άρθρου

Σοκ στην Κρήτη από τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Τέσσερις νεκροί στο νησί μόνο στον Ιανουάριο (vid, pics)

Σοκ προκαλεί το νέο θανατηφόρο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης που στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι Χανιωτών και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 19χρονου. Η μετωπική σύγκρουση των δύο ΙΧ στο ύψος του Ταυρωνίτη το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) ήταν τόσο σφοδρή που ο 64χρονος και η 62χρονη σύζυγος του βρήκαν ακαριαίο θάνατο

  • Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από την μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ
  • Τέσσερις νεκροί στην Κρήτη μόνο στον Ιανουάριο
  • Τραγικός ο απολογισμός του 2023 στη άσφαλτο

Ένας 64χρονος και μια 62χρονη νεκροί και ένας 19χρονος σοβαρά τραυματίας. Ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε χθες Τετάρτη (31/1) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του Ταυρωνίτη τραγικός, την ώρα που η Κρήτη θρηνεί ήδη τέσσερις συνανθρώπους μας που έσβησαν άδικα στην άσφαλτο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, σε ένα τμήμα της εθνικής οδού Χανίων Κισσάμου, χωρίς φωτισμό και χωρίς διαχωριστικό στηθαίο. Η μετωπική σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε ένας 19χρονος φαντάρος με ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ήταν τόσο σφοδρή που τα οχήματα παραμορφώθηκαν, με τους επιβαίνοντες να εγκλωβίζονται στα συντρίμμια.

Δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων και δύο από την Κίσσαμο κινητοποιήθηκαν άμεσα για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Για το ζευγάρι ήταν ήδη αργά. Ο θάνατος του 64χρονου και της 62χρονης ήταν ακαριαίος. Έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά με βαριά κατάγματα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 19χρονος.

Troxaio Xania - Ekav

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία με τα ερωτήματα ωστόσο να παραμένουν αναπάντητα για την οικογένεια του ζευγαριού που έσβησε άδικα στο δρόμο καρμανιόλα της Κρήτης. Ο Ιανουάριος στην εκπνοή του κατέγραψε τέσσερις νεκρούς ενώ το 2023 σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών Τροχαίας και στους τέσσερις νομούς σημειώθηκαν συνολικά 165 τροχαία ατυχήματα με 32 θανάσιμους τραυματισμούς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button