ΑθλητικάΕνημέρωση

Στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για τους Θεσσαλονικείς – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Βόλο (21/01/24, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) στη 19η αγωνιστική της Super League 1 και ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται σε αυτή, αλλά να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.

Ο Κωνσταντέλιας δεν προπονήθηκε με την ομάδα λόγω ίωσης και η κατάστασή του τις επόμενες ώρες θα κρίνει τη συμμετοχή του στο Βόλος – ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League 1. Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν να μείνουν εκεί με νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Σημειώνεται πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό στο γήπεδο με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει εκτός λόγω ίωσης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλούς θα κριθεί αύριο, ανάλογα με την κατάστασή του.

Αναλυτικά, την ασπρόμαυρη αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

To άρθρο Βόλος – ΠΑΟΚ: Στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για τους Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button