ΑθλητικάΕνημέρωση

«Στην Λάτσιο ζω ένα όνειρο» – Galaksias Portal News

Ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Λάτσιο, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως ζει ένα όνειρο στην Ρώμη.

Ο Χρήστος Μανδάς έχει πάρει γάντια βασικού στην Λάτσιο, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να κάνει δηλώσεις για την παρουσία του στον σύλλογο και να δηλώνει πως ζει το όνειρο του.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ αποτελεί το νούμερο ένα στον άσο του συλλόγου από την Ρώμη, με τον ίδιο να δικαιώνει τις προσδοκίες γύρω από το όνομα του.

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου(30/03/24) ο Μανδάς ήταν καθοριστικός στη νίκη της Λάτσιο απέναντι στην Γιουβέντους, με τους Ιταλούς ήδη να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο παίκτη.

Μιλώντας στο «Lazio Style Channel» ο Μανδάς ανέφερε πως ζει το όνειρο του στην Λάτσιο και θέλει να συνεχίσει τη δουλειά προκειμένου να εξελιχθεί.

«Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα για το clean sheet. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Είναι πολύ δυνατός, μου αρέσει και είναι κατάλληλος γι’ αυτόν το σύλλογο. Βάζει πάθος στην προπόνηση, τώρα απλά πρέπει να δουλέψουμε.

Είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός, θέλω να παίζω και να κερδίζω, ζω ένα όνειρο.

Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή ήταν η τρίτη εμφάνιση του Χρήστου Μανδά στο βασικό σχήμα της Λάτσιο, με το νεαρό τερματοφύλακα να έχει άλλη μια για το Κύπελλο Ιταλίας.

To άρθρο Χρήστος Μανδάς: «Στην Λάτσιο ζω ένα όνειρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button