ΕνημέρωσηΠολιτική

«Στις Σπέτσες αδερφές μου» – Παρούσα η Ακρίτα στη συνεδρίαση στο αρχοντικό Κασσελάκη – Ο καιρός χάλασε τα σχέδια για παράταση των εργασιών

Σκέψεις ακόμη και για παράταση των εργασιών της σύσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες έφερε το θετικό κλίμα, που επικρατεί από χθες στο νησί. Ωστόσο, ο καιρός βάζει εμπόδια.

Συνεχίζεται από το πρωί του Σαββάτου (20.01.24) η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι «φρένο» στις σκέψεις για παράτασή της έβαλε η κακοκαιρία.

Για το λόγο αυτό, κάποια από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα φύγουν αργά αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Ο χώρος στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έχει διαμορφωθεί με ροτόντες με τους βουλευτές να έχουν μαζί τους λαπ τοπ προκειμένου να μπορούν να κρατούν σημειώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 3 ροτόντες και γύρω γύρω καναπέδες.

Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει διάλειμμα για φαγητό, όσοι θέλουν, μπορούν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και οι εργασίες θα ξεκινήσουν ξανά στις 4 το απόγευμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, Σβίγκου και Βασιλειάδης θα έχουν συνάντηση με στελέχη των τοπικών οργανώσεων στο νησί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις σημερινές εργασίες βρίσκεται και η Έλενα Ακρίτα. Η ίδια φρόντισε μάλιστα να προαναγγείλει την άφιξή της στις Σπέτσες, γράφοντας στο Facebook: «Ξεκινάμε. Στις Σπέτσες, αδερφές μου, στις Σπέτσες».

To άρθρο «Στις Σπέτσες αδερφές μου» – Παρούσα η Ακρίτα στη συνεδρίαση στο αρχοντικό Κασσελάκη – Ο καιρός χάλασε τα σχέδια για παράταση των εργασιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button