ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οκτώ κατηγορούμενοι – Αναζητούνται άλλοι δέκα – Galaksias Portal News

Δώδεκα από τους 20 συλληφθέντες για το κύκλωμα νόθευσης καυσίμων που εξιχνίασε η Ελληνική Αστυνομία οδηγήθηκαν χθες (11/03) ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και ο 62χρονος φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί επίσης ότι τέσσερα άτομα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Ανάμεσα τους ήταν μια γυναίκα η οποία εργαζόταν σε βενζινάδικο και είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 62χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται για τις διαδικασίες νόθευσης καυσίμων και αλκοολούχων ποτών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ανακριτή 8 άτομα

Σήμερα ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν ακόμα οκτώ άτομα, τα οποία επίσης έχουν συλληφθεί για την υπόθεση. Επιπλέον, 10 πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το κύκλωμα κατηγορείται πως εισήγαγε διαλύτες από την Βουλγαρία, ενίοτε τους παρασκεύαζε σε εργοστάσιο στην Τανάγρα και νόθευε μεγάλες ποσότητες καυσίμων και αλκοολούχων ποτών.

Κατά την ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι πρατήρια υγρών καυσίμων και σε τουλάχιστον ένα εξ αυτών πιστοποιήθηκε ότι είχε νοθευμένα καύσιμα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button