ΑθλητικάΕνημέρωση

Στους «16» η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Άγιαξ – Galaksias Portal News

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τη Ρεάλ Μπέτις και χάρη στη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, προκρίθηκε στους «16» του Conference League, όπως και ο Άγιαξ με τη Σερβέτ.

Η Ρεάλ Μπέτις προηγήθηκε με ένα εξαιρετικό γκολ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού, αλλά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ισοφάρισε με τον Κανέκο και πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Εκεί βρίσκεται πλέον και η Σερβέτ, μετά τη δική της νίκη με 1-0 στην έδρα της Λουντογκόρετς, ενώ στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, ο Άγιαξ νίκησε στην παράταση με τη Μπόντο Γκλιμτ για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στη Νορβηγία, ο “Αίαντας” προηγήθηκε με τον Μπεργκχάους, αλλά έμεινε στη συνέχεια με δέκα παίκτες (στο 48′) και δέχθηκε την ισοφάριση στο 83′ από τον Μπεργκ, παρότι και οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες στο 66′. Το ματς πήγε έτσι στον έξτρα χρόνο, όπου ο Τέιλορ σκόραρε για τον Άγιαξ και του χάρισε τη νίκη και το “εισιτήριο” για τον επόμενο γύρο.

Τα αποτελέσματα στα μπαράζ του Conference League

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ρεάλ Μπέτις 1-1 (1-0 στο πρώτο ματς)

Μπόντο Γκλιμτ – Άγιαξ 1-1 και 1-2 στην παράταση (2-3)

Λουντογκόρετς – Σερβέτ 0-1 (0-0)

Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1 (0-1)

To άρθρο Conference League: Στους «16» η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Άγιαξ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button