Υγεία & Διατροφή

Στο Δημαρχείο Καισαριανής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Μεϊμάρη, με τίτλο «Ο άγνωστος της παραλίας»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο Καισαριανής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Μεϊμάρη, με τίτλο «Ο άγνωστος της παραλίας».Η δημοσιογράφος και στιχουργός τραγουδιών, που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί καλλιτέχνες, κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της συγγραφής με μια συναρπαστική ερωτική νουβέλα, η οποία πραγματεύεται αυτό το «αν» που ταλανίζει τις ζωές όλων των ανθρώπων, ισορροπώντας περίτεχνα ανάμεσα στη δειλή ανθρώπινη φύση και στα υπερβατικά όρια της θυσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

H εκδήλωση ξεκίνησε με τον ιδιοκτήτη των εκδόσεων «24 γράμματα», Γιώργο Δαμιανό, ο οποίος απηύθυνε πρώτος χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα. Ακολούθως μίλησαν για το βιβλίο ο Γιάννης Σταθόπουλος, ιατρός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο Νικόλαος Λάος, επιστημολόγος, εταίρος της Βασιλικής Εταιρείας των Τεχνών του Λονδίνου και συγγραφέας, καθώς και ο Θεόδωρος Σπανός, δικηγόρος, εταίρος και διαχειριστής της Sflegal Law Firm. Οι ομιλητές έκαναν λόγο για μια «εξαιρετική νουβέλα, σταθμό στη σύγχρονη λογοτεχνία, που συγκινεί και αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη από την πρώτη κιόλας στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καισαριανής Νίκος Βερλέκης, ο θεατρολόγος και συγγραφέας Φοίβος Μαρκαντώνης, καθώς και η ηθοποιός Ανθή Χατζηαποστόλου. Τη συγγραφέα με την παρουσία τους τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο νυν Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής και πολλοί άλλοι. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζάνης.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τον Μιχάλη Μεϊμάρη να ερμηνεύει αγαπημένα κλασικά ερωτικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κάποια από αυτά που έχει γράψει η ίδια η συγγραφέας, όπως το πολυαγαπημένο  «Μη μιλάτε για κείνη» του Γιάννη Πλούταρχου. Όλα με τη συνοδεία στο πιάνο του σολίστα Γιώργου Γουρζουλίδη. Στο τέλος δόθηκαν χειροποίητα δώρα σε όλους τους καλεσμένους, τα οποία αποτελούσαν μια ευγενική χορηγία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καισαριανής, με την ιδιαίτερη μέριμνα της κυρίας Ντίνας Μπαλωμένου.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button