Επικαιρότητα

Στο πλευρό του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου ο Λευτέρης Αυγενάκης (pics)

«Με πολύ μεγάλη εντύπωση είδα το πολύ αξιόλογο έργο που προσφέρουν τα στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου». Οποιαδήποτε στήριξη χρειαστούν από εμάς αλλά και περαιτέρω συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαστε πλάι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο έργο που επιτελεί ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας και κακοποίησης εναντίων των γυναικών και παιδιών, εξέφρασε ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Λιόλιος, στη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία του Φορέα στο Ηράκλειο, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρό του κα Μαίρη Παχιαδάκη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

«Με πολύ μεγάλη εντύπωση είδα το πολύ αξιόλογο έργο που προσφέρουν τα στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου». Οποιαδήποτε στήριξη χρειαστούν από εμάς αλλά και περαιτέρω συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαστε πλάι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι το θέμα της έμφυλης βίας και των κακοποιητικών συμπεριφορών αφορά και τον αθλητισμό. «Από τον ρόλο ευθύνης που έχει ο καθένας μας, όπως η  Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, επιλέξαμε να ενισχύσουμε τον αγώνα κατά της έμφυλης βίας στη διάρκεια του Final 8 και τον Τελικό των Γυναικών, στηρίζοντας τον «Σύνδεσμο»», συμπλήρωσε. Παρέδωσε παράλληλα στην πρόεδρο του «Συνδέσμου» μία μπλούζα με τις υπογραφές των αρχηγών των Ομάδων του Final 8.

Από την πλευρά της η κα Παχιαδάκη, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λιόλιο και τα στελέχη της ΕΟΚ για τη στήριξή τους, επισήμανε ότι «η παρουσία σας είναι αρωγή σε αυτό που κάνουμε, ελπίζουμε πάντα ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία. Η σημερινή επίσκεψή σας, επιβεβαιώνει ότι αυτό θα γίνει. Πάντα ελπίζουμε για μια κοινωνία που θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη παρέμβασή του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο του, μέσω της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, θα συνδράμει αποφασιστικά ώστε το όνειρο του «Συνδέσμου», το «Σπίτι των Αγγέλων», να ολοκληρωθεί και λειτουργήσει το συντομότερο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στρατάκος και εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο   Γενικός   Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος, ο υπεύθυνος Πρωταθλημάτων Λάμπρος Τάκης καθώς και κα. Στεφάνου από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, ο Γενικός Αρχηγός του Πανιωνίου Φάνης Χριστοδούλου και η Δημοτική Σύμβουλος Άρια Χουρδάκη καθώς και μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου». 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button