ΕνημέρωσηΠολιτική

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες με βαν και ταξί έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν μέρος στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιστρατευτεί ένα ειδικό βανάκι για τη μεταφορά τους, ενώ κάποιοι ήρθαν και με ταξί στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Για λόγους ανωτέρας βίας η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη δεν θα καταφέρνουν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Σημειώνεται πως μακριά από τις Σπέτσες θα μείνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα. Κάποιοι από τους βουλευτές αναμένεται να φτάσουν αύριο στις Σπέτσες λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα Παρασκευή η συνεδρίαση θα τελειώσει στις 20:30 και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στο σπίτι του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφίες Eurokinissi

 

To άρθρο Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες με βαν και ταξί έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button