ΑθλητικάΕνημέρωση

«Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Βαγγέλης Παυλίδης» – Galaksias Portal News

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Αλκμάαρ, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί αρκετούς συλλόγους τους εξωτερικού, με την Μίλαν να είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο επιθετικό. 

Όπως υποστηρίζει το «Foot Mercato» η Αλκμάαρ απέρριψε πρόταση της Ρεν ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Παυλίδη, καθώς ο Ολλανδικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων.

Μάλιστα σε συνέχεια του δημοσιεύματος, στο… κόλπο έχει μπει και η Μίλαν, η οποία είναι σε αναζήτηση επιθετικού και ενδιαφέρεται έντονα για τον διεθνή Έλληνα παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παυλίδης έχει συμβόλαιο με την Αλκμάαρ το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 κάτι που σημαίνει πως ο σύλλογος είναι πολύ πιθανό να τον πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο ίδιος έχει σημειώσει 22 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ολλανδική «Eredivisie».

To άρθρο «Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Βαγγέλης Παυλίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button