ΑθλητικάΕνημέρωση

«Συμπεριφέρθηκαν σε οπαδούς σαν ζώα» λέει ο αδερφός του Μπράντον Τόμας για τα επεισόδια με την αστυνομία στο Βέλγιο – Galaksias Portal News

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο Βέλγιο πριν τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League και ανάμεσά τους φαίνεται ότι βρισκόταν και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας, ο οποίος και ξέσπασε στα social media για όσα συνέβησαν.

Βίντεο δείχνουν σκηνές πανικού έξω από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ, ακόμη και για οπαδού του ΠΑΟΚ που είχαν εισιτήριο για τον αγώνα του Conference League και ο Τζόρνταν Τόμας έκανε λόγο για ντροπιαστική κατάταση.

Πιο συγκεκριμένα και σε ανάρτησή του στο instagram, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή του “Δικεφάλου του Βορρά” έγραψε τα εξής: «Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή».

Τα social media έχουν γεμίσει δε, με video των οπαδών του ΠΑΟΚ που “βράζουν” με τους Βέλγους για την αντιμετώπιση πριν και μετά τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

To άρθρο ΠΑΟΚ: «Συμπεριφέρθηκαν σε οπαδούς σαν ζώα» λέει ο αδερφός του Μπράντον Τόμας για τα επεισόδια με την αστυνομία στο Βέλγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button