Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση κάνναβης – Βρέθηκαν στην κατοχή τους πιστόλι, αλλά και σπρέι πιπεριού – Galaksias.com

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου εντόπισαν ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων τα δύο άτομα και τους έκαναν έλεγχο

Στη “φάκα” των Αρχών έπεσαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση κάνναβης, αλλά και κατοχή πιστολιού… ακόμη και σπρέι εκτόξευσης πιπεριού, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν περιέλθει στην Αστυνομία.  

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (09.02.2024) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ένας ντόπιος και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου χθες το βράδυ εντοπίστηκαν τα δύο άτομα να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου πραγματοποιήθηκε  έλεγχος και στη συνέχεια διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιεί ο ημεδαπός.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 394 γραμμάρια κάνναβης,
  • πιστόλι,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • σπρέι εκτόξευσης πιπεριού

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button