Επικαιρότητα

«Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες για την εμφάνιση και τη νίκη» (vid) – Galaksias.com

Πολλά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Τραϊανός Δέλλας στο παιχνίδι του ΟΦΗ, υπήρχαν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου, ότι οι παίκτες εφάρμοσαν πιστά το πλάνο και ήρθε η νίκη.

«Κάναμε μια πολύ μεστή εμφάνιση. Γνωρίζοντας ότι ο Βόλος, που ειδικά εκτός έδρας με λίγες φάσεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, θέλαμε να κλείσουμε τα μεσοδιαστήματα. Η αμυντική μας λειτουργία σε μεγάλο βαθμό ήταν πολύ καλή. Τηρήθηκε το πλάνο που είχαμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, χωρίς να αμελούμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες, ειδικά μετά που άνοιξαν οι χώροι. Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα τέρματα. Αυτή η αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική για μας. Παίζοντας πρώτοι, θα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να βγούμε από την όποια δύσκολη θέση. Τα εύσημα πάνε στους παίκτες, για την προσπάθεια τους και το πως εφαρμόσαμε το πλάνο. Ουσιαστικά θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε για τα δύο τελευταία ματς των play out: «Εμείς θα προσπαθήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν να διατηρήσουμε το πλάνο που έχουμε και ίσως να δούμε κάποια παιδιά που θέλω, ώστε να μην αδικήσω κανένα στην κρίση μου για τη νέα χρονιά. Πάνω από όλα όμως είναι η δομή της ομάδας, που δεν θέλουμε να αλλάζει. Ακόμη κι αν γίνουν κάποιες αλλαγές, δε θα πρέπει αυτό να λειτουργεί ως δικαιολογία και πρέπει η εικόνα να παραμένει ίδια».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Βόλου Χρήστος Κόντης επισήμανε για το σημερινό ματς: «Λίγο δύσκολο να χωνέψουμε τη σημερινή ήττα και ο λόγος είναι ότι κάναμε ένα πολύ νωθρό πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο επιθετικό τρίτο, όπου θα μπορούσαμε να βγάλουμε προϋποθέσεις. Φάγαμε… παιδικά γκολ, που για τη σημασία του παιχνιδιού, δεν μπορώ να τα καταλάβω. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έφυγε ίσως το άγχος, τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή βοήθησαν πολύ.

Μειώσαμε λίγο πριν το τέλος και δεν είχαμε τα χρονικά περιθώρια για κάτι περισσότερο, παρότι προσπαθήσαμε να πιέσουμε.

Είμαι λίγο απογοητευμένος, ειδικά με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, καθώς έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτούς».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button