Επικαιρότητα

Τα καλύτερα παιχνίδια στο Frumzi0 – Galaksias.com

Οι κουλοχέρηδες είναι οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των παικτών. Υπάρχουν αρκετοί στο https://frumzi1.gr, το οποίο ανήκει στο Frumzi.

Phoenix Graveyard

Ο πάροχος ELK Studios ικανοποίησε το κοινό του Frumzi με την κυκλοφορία του αυθεντικού πνευματώδους κουλοχέρη. 

Το Phoenix Graveyard βασίζεται στην ιστορία μιας πόλης που διοικείται από έναν διεφθαρμένο δήμαρχο και τη σύζυγό του. Σε όλους όσους διαφωνούν με την αμφίβολη πολιτική στέλνουν τον Χάρο. Ο μυθικός φοίνικας καλείται να σώσει την κατάσταση. Έγινε το wild σύμβολο της συσκευής. Το Firebird παίρνει δύο θέσεις στα τύμπανα (υπάρχουν πέντε από αυτά στο Phoenix Graveyard). Οι συνδυασμοί, που συμπληρώνονται από ένα wild, πληρώνονται με διπλάσιο ποσό.

Ο ανταγωνιστής του Φοίνικα – ο θεριστής με το δρεπάνι – λειτουργεί επίσης ως σύμβολο wild. Όχι μόνο αντικαθιστά άλλες εικόνες, αλλά και μετακινείται σε όλο το πεδίο παιχνιδιού. Ο πέτρινος φοίνικας ξεκινά μια σειρά δωρεάν περιστροφών.

Magic Spins

Το Apparatus Magic Spins, που κυκλοφόρησε από τον παραγωγό Wazdan, είναι αφιερωμένο στη μαγεία και τα μπόνους που προσφέρει είναι ανάλογα. Ο βιντεοκουλοχέρης έχει μια μη τυποποιημένη δομή – διαθέτει 29 κυλίνδρους. Κάθε ένας από αυτούς αντικαθίσταται από μαγικά σύμβολα. Οι πληρωμές οφείλονται για την εμφάνιση 10 ή περισσότερων εικόνων του ίδιου τύπου οπουδήποτε στο πεδίο παιχνιδιού. Εάν εμφανιστούν τουλάχιστον έξι σύμβολα μπόνους σε τυχαίες θέσεις, ένας γύρος βραβείων Hold the Jackpot. Κατά τη διάρκειά του μπορείτε να κερδίσετε το τζάκποτ ενός από τα πέντε επίπεδα.

Τα σύμβολα μπόνους που ενεργοποιούν την επιλογή είναι σταθερά στις θέσεις τους. Ο χρήστης του Frumzi μπορεί να ελέγξει ανεξάρτητα το επίπεδο μεταβλητότητας του μηχανήματος.

Kensei Blades

Το κοινό του Frumzi είναι συνηθισμένο στο γεγονός ότι η BetSoft κυκλοφορεί παιχνίδια με τρισδιάστατα γραφικά. Αλλά αυτή τη φορά ο πάροχος στράφηκε στο στυλ του anime. Τα σύμβολα πέφτουν σε πέντε τροχούς διαφορετικού ύψους. Οι πληρωτέοι συνδυασμοί μπορούν να σχηματιστούν σε 720 κατευθύνσεις. Οι νικηφόροι συνδυασμοί σχηματίζονται τόσο από αριστερά προς τα δεξιά όσο και από δεξιά προς τα αριστερά. Το πορτρέτο ενός κοριτσιού με ροζ μαλλιά χρησιμοποιείται ως wild. Εμφανίζεται μόνο στον 2ο, 3ο και 4ο κύλινδρο.

Το scatter με τη μορφή ενός χαρακτήρα με σπαθί δίνει πληρωμές με πρόσθετους πολλαπλασιαστές x2, x5 και x10 του συνολικού πονταρίσματος. Εάν κάθε ένας από τους τροχούς πέσει πάνω στο σύμβολο με τα διασταυρωμένα στιλέτα, ενεργοποιούνται δωρεάν περιστροφές. Αρχικά, ο αριθμός τους είναι 8. Η σειρά παρατείνεται με κάθε εμφάνιση του αντίστοιχου συνδυασμού. Ο μέγιστος αριθμός δωρεάν περιστροφών μπορεί να φτάσει τις 240.

Megapearl Gigablox

Η Yggdrasil αναπλήρωσε την γκάμα της με έναν ασυνήθιστο κουλοχέρη σε ανατολίτικο στυλ. Το μηχάνημα διαθέτει 6 τροχούς με 40 γραμμές. Αλλά λόγω του μη τυποποιημένου μεγέθους των συμβόλων, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με μια ματιά πόσοι τροχοί είναι στη διάθεση του χρήστη. Τα εικονογράμματα μπορούν να καταλαμβάνουν έως και τρεις θέσεις κάθετα και οριζόντια. Όλη η δράση λαμβάνει χώρα στο φόντο της ανατολικής ορεινής παγόδας. Λουλούδια λωτού, ιερογλυφικά και άλλες θεματικές εικόνες εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα του δράκου χρησιμοποιείται ως σύμβολο wild.

Η συσκευή Scatter Megapearl GIGABLOX ήταν ένα εικονόγραμμα με τη μορφή μαργαριταριού. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε επαναληπτικές περιστροφές με ειδικούς μηχανισμούς. Όλα τα συνήθη εικονογράμματα αποκλείονται από το πεδίο παιχνιδιού, μόνο τα ειδικά σύμβολα. Ο χρήστης δεν μπορεί να περιμένει τον κατάλληλο συνδυασμό εικονιδίων μαργαριταριού και να ξεκινήσει το μπόνους με μερικά κλικ, κάνοντας ένα πρόσθετο στοίχημα.

Triple X Hot Pepper

Η Belatra αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό έναν πραγματικά καυτό κλασικό κουλοχέρη. Το TripleX Hot Pepper διαθέτει τρεις τροχούς και στο παραδοσιακό σύνολο συμβόλων, το στούντιο εισήγαγε μια ποικιλία συμβόλων με τη βοήθεια ενός εικονιδίου με τη μορφή καυτερού πιπεριού τσίλι. Το παιχνίδι είναι όσο το δυνατόν πιο απλό- ο αριθμός των επιλογών συνδυασμών είναι 27. Το πικάντικο συστατικό πληρώνεται πιο γενναιόδωρα.

Εάν όλες οι θέσεις στους κυλίνδρους γεμίσουν με τα ίδια σύμβολα, το χρηματικό έπαθλο θα διπλασιαστεί. Το μηχάνημα συνδέεται με το σύστημα τζάκποτ της Belatra με τον Τροχό της Τύχης. Για να μεταβείτε σε αυτόν τον γύρο, ο χρήστης πρέπει να συγκεντρώσει 1000 πόντους compoints κάνοντας στοιχήματα σε μετρητά. Ο βιντεοκουλοχέρης έχει μέτρια μεταβλητότητα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button