Επικαιρότητα

Το «διαζύγιο» με Πέπε Μελ που έρχεται και ο Παπαδόπουλος που περιμένει στο… ακουστικό του!

Οριακή είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ και το σήμα… κινδύνου ηχεί πλέον πολύ δυνατά στα αυτιά όλων.

Η ομάδα του Ηρακλείου συνεχίζει να… πυροβολεί τα πόδια της, με ντροπιαστικές ήττες και εμφανίσεις που δεν τιμούν κανένα.

Η οδυνηρή ήττα από την Κηφισιά ήταν στην παρούσα φάση η «κορυφή του παγόβουνου» και μοιραία δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις.

Το κλίμα είναι «βαρύ» και η απογοήτευση έντονη, όμως μέσα σ’ αυτή τη… συννεφιά, καλούνται στην ΠΑΕ να πάρουν αποφάσεις. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε ένα κρίσιμο… σταυροδρόμι και ο φάκελος «προπονητής» έχει ανοίξει για τα καλά.

Ο Πέπε Μελ είναι στην πόρτα της… εξόδου, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 11 παιχνίδια που είναι στον πάγκο των «ασπρόμαυρων», χωρίς βέβαια να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Ο Ισπανός τεχνικός προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς την Κηφισιά, την συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου, που είναι πιθανό να γίνει αύριο. Όσα ανέφερε ο 60χρονος προπονητής είναι ενδεικτικά του κλίματος και αν μη τι άλλο έχουν μπει πολλά θέμα στο… τραπέζι.

Στο ραντεβού με τον CEO της ΠΑΕ αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, με τις τελικές αποφάσεις φυσικά να ανήκουν στον Μιχάλη Μπούση.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ πάει ολοταχώς για τον 3ο προπονητή μέσα στην τρέχουσα σεζόν, κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα του Ηρακλείου και ενδεικτικό της κατάστασης.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι μεγάλη έκπληξη, ενώ ήδη στο προσκήνιο έχει έρθει η διάδοχη κατάσταση. Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου ήρθε έντονα στην «πρώτη γραμμή», χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ βασικό ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να γίνουν προσεκτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει στο… ακουστικό του για την προοπτική επιστροφής στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ενώ στο συμβόλαιο του με την ΕΠΟ υπάρχει ειδικός όρος για ομάδα της Super League.

Έτσι, το γεγονός ότι είναι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων δε θα αποτελέσει εμπόδιο και μένει να δούμε αν τις επόμενες ώρες επιβεβαιωθεί, ότι ξεκινάει την… κούρσα της διαδοχής, ως το απόλυτο φαβορί.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button