Τρόπος Ζωής

Το παγωτό της Cher, τα δημητριακά του Snoop Dogg, η τεκίλα του George Clooney – Οι celebrities που έγιναν brand

Τα δημητριακά του Snoop Dogg, η τεκίλα του George Clooney, το παγωτό της Cher… Celebrities βάζουν το βαρύτιμο όνομά τους σε προϊόντα παντός είδους.

Ένας πρωτοκλασάτος celebrity, ο ράπερ Snoop Dogg έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο – όχι για τη μουσική του αλλά για… δημητριακά πρωινού. Όπως και η Cher για το παγωτό της. 

Η εταιρεία Broadus Foods, ιδιοκτησίας των Calvin Broadus (γνωστός και ως Snoop Dogg) και του ιδρυτή της No Limit Records Percy Miller (γνωστός ως Master P), μήνυσε πρόσφατα τον γίγαντα των σούπερ μάρκετ Walmart, με την κατηγορία του σαμποτάζ  των προϊόντων τους.

Ο μουσικός και η ομάδα του, ισχυρίστηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, ότι οι υπεύθυνοι της Walmart έκρυβαν τα δημητριακά από τους πελάτες με τη δικαιολογία ότι ξέμειναν από stock.

Ο Snoop Dogg δεν είναι ο μοναδικός celebrity που έχει βάλει την υπογραφή του στην αγορά τροφίμων και ποτών. Ο Dan Mazei, ειδικός μάρκετινγκ και επικοινωνίας στην Tangled Roots, λέει ότι υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό. «Βρισκόμαστε ακόμη στη μέση μιας πολιτιστικής εξιδανίκευσης των προσωπικοτήτων, ιδίως των big stars. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, να βλέπουμε ότι γνωστά brands υποστηρίζονται από διασημότητες. Έχουν απίστευτη επιτυχία τόσο στο μάρκετινγκ όσο και στις πωλήσεις», εξηγεί στο BBC. Παρακάτω, ακολουθεί λίστα με stars που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μια σειρά από απίθανα είδη:

Η Casamigos του George Clooney

Όταν ο George Clooney, ο Rande Gerber και ο Michael Meldman εξέφρασαν την επιθυμία να απολαύσουν μια καλής ποιότητας τεκίλα, έφτιαξαν τη δική τους. ‘Έτσι απλά. Για την Casamigos, έδωσαν τα χέρια με τον master distiller στο Jalisco του Μεξικού και πραγματοποίησαν πολλές τυφλές γευστικές δοκιμές μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχαν επιτύχει το στόχο τους.

Το Cherlato

Σε πόσες γεύσεις κυκλοφορεί η θρυλική ερμηνεύτρια; Η 77χρονη αξιοποιεί το βαρύτιμο όνομά της και με το παραπάνω με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Επέλεξε λοιπόν να το τοποθετήσει σε ετικέτα παγωτού, το Cherlato. Το brand υπερηφανεύεται για τη μεγάλη γκάμα μοναδικών γεύσεων, όπως τη vegan ποικιλία Heavenly.

Ο ταβερνιάρης Jon Bon Jovi

Ο παγκοσμίου φήμης ροκ σταρ Jon Bon Jovi, ξεκίνησε το JBJ Soul Kitchen, ένα κοινοτικό εστιατόριο, το οποίο υποστηρίζει το μοντέλο “πληρώνω ό,τι μπορώ” και σερβίρει γεύματα σε άπορους σε τέσσερις τοποθεσίες στο Νιου Τζέρσεϊ. Τα εστιατόρια δεν έχουν τιμές στο μενού και – οι πελάτες μπορούν να καταναλώσουν ό,τι επιθυμούν τελείως δωρεάν. Βασιζόμενο σε αυτή τη φιλανθρωπική αρχή, το ίδρυμα του Bon Jovi επεκτάθηκε στο JBJ Soul Seasonings, προσφέροντας μια σειρά μπαχαρικών.

Για καφέ στου Tom Hanks

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είναι ιδιοκτήτης του Hanx Coffee, μια σειρά από premium χαρμάνια καφέ. Ο καφές προέρχεται από αγρότες από όλο τον κόσμο και τα κέρδη από τις πωλήσεις στηρίζουν βετεράνους του στρατού και τις οικογένειές τους.

Πηγή: BBC

To άρθρο Το παγωτό της Cher, τα δημητριακά του Snoop Dogg, η τεκίλα του George Clooney – Οι celebrities που έγιναν brand δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button