Κόσμος

«Το παλάτι κρύβει κάτι», λένε για την Κέιτ Μίντλετον – Το τρολάρισμα από τον Ολλανδό βασιλιά

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και ο αμφιλεγόμενος τηλεοπτικός παρουσιαστής και φιλοβασιλικός Πιρς Μόργκαν δήλωσε ότι είχε ακούσει «ανησυχητικούς» ψιθύρους που αφορούσαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην εκπομπή του Uncensored.

«Μου έχουν πει κάποια πράγματα που, αν έστω και τα μισά από αυτά είναι αλήθεια, είναι αρκετά ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, ούτε κανένας από εμάς – δεν είμαστε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν αυτά που τον ενημέρωσαν ήταν αληθινά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά την απόφαση του παλατιού του Κένσινγκτον να δημοσιεύσει μια επεξεργασμένη οικογενειακή φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας.

Η απουσία της Κέιτ από τη δημοσιότητα από τότε που, κατά δήλωση του παλατιού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο οδήγησε σε θύελλα εικασιών και θεωριών συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από το ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο λόγω απιστίας του Ουίλιαμ μέχρι το πιο ακραίο ότι η πριγκίπισσα είναι σε κώμα ή ακόμα και νεκρή.

Το τρολάρισμα από τον βασιλιά της Ολλανδίας

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη ο βασιλιάς της Ολλανδίας έκανε πλάκα με την Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ολλανδός μονάρχης Βίλεμ-Αλεξάντερ μιλούσε σε ομάδα μαθητών όταν ένα κορίτσι είπε με υπερηφάνεια ότι είχε δει μια φωτογραφία του με όλη του την οικογένεια.

Ο μονάρχης απάντησε: «Τουλάχιστον δεν την έκανα photoshop», προκαλώντας τα γέλια του πλήθους.

Φύλλο και φτερό η φωτογραφία

Εκατοντάδες ερασιτέχνες ντετέκτιβ ανά τον κόσμο έχουν δημιουργήσει χρονοδιαγράμματα βάζοντας στο μικροσκόπιο τις κινήσεις της πριγκίπισσας τους τελευταίους μήνες και αναπτύσσουν διάφορες θεωρίες σχετικά με το πού βρίσκεται στην πραγματικότητα και ποιος πιστεύουν ότι προσπαθεί να καλύψει την «αλήθεια».

Ακόμη και βρετανικά ΜΜΕ αμφισβητούν ανοικτά ακόμη και τη δικαιολογία που δόθηκε για την απουσία της Κέιτ από τα βασιλικά της καθήκοντα ζητώντας μεγαλύτερη διαφάνεια, ενώ η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη και με την μάχη του βασιλιά Καρόλου με τον καρκίνο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμάχης, οι επίσημες πληροφορίες από το παλάτι του Κένσινγκτον, που είναι η κατοικία και το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Λονδίνο ήταν ελάχιστες. Ειδικοί σε βασιλικά ζητήματα σημειώνουν ότι το παλάτι συνήθως δεν απαντά σε φήμες σχετικά με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο έκανε τη σπάνια κίνηση να απαντήσει σε ανεπιβεβαίωτες αναφορές για την κατάσταση της Κέιτ.

Ταυτόχρονα, το παλάτι δεν έχει ανταποκριθεί στις εκκλήσεις για μια αμοντάριστη έκδοση της φωτογραφίας της Ημέρας της Μητέρας, ούτε έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού βρίσκεται.

Γιατί η ιδέα ότι η Κέιτ έκανε Photoshop μοιάζει αστεία

Μόνο και μόνο η εικόνα μιας πριγκίπισσας να είναι πάνω από ένα φορητό υπολογιστή και να κάνει Photoshop είναι αστεία. Ακόμη όμως και αν δεχθούμε ότι θα μπορούσε να το κάνει επειδή είναι λάτρης της φωτογραφίας το αποτέλεσμα δεν θα έπρεπε να είναι τίποτα λιγότερο από τέλειο.

Πάντα δημοσίως είναι ατσαλάκωτη. Αυτή η γυναίκα γέννησε και στη συνέχεια πόζαρε για μια φωτογραφία την επόμενη μέρα με ένα φόρεμα που παρέπεμπε σε μια παρόμοια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Επίσης, κάποιοι σημειώνουν ότι δύσκολο να βγάλεις μια φωτογραφία με τρία παιδιά όπου κανένα δεν κάνει μια περίεργη γκριμάτσα ή δεν έχει κλειστά τα μάτια του. Γι΄ αυτό κάποιοι δηλώνουν ότι δεν θα εκπλαγούν αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για μια σύνθετη εικόνα στην οποία χρησιμοποιήθηκε η καλύτερη λήψη όλων όσων συμμετείχαν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button